Är du företagare i Knivsta?

Kom och delta på online kursen DARE TO SHARE!

Dare To Share Banner 2

Knivsta företagarförening / BackaKnivsta anordna den här kursen om digitalt marknadsföring på sociala medier. Kursen består av 5 x 1-1,5 timmar online workshop (via Zoom) och kostar 1.500 kr + moms – MEN, du som företagare registrerat i Knivsta kommun få en rabatt av 500 kr från Knivsta Företagarförening och #BackaKnivsta

Du betala bara 1.000 kr + moms!

Under dessa sessioner lär du dig grunderna i marknadsföringsstrategi för sociala medier, skapande av innehåll, SEO och digital marknadsföring och analys av resultaten. Kursen kan hjälpa dig att boosta ditt varumärke på sociala medier. (Föredraget hålls blandat på engelska och svenska – materialet och presentationen kommer att delas ut till deltagare på engelska eller svenska vid behov).

Session 1: Social Media Strategy – Inspire [2020-12-08 / kl 10:00]
Session 2: Content creation [2020-12-18 / kl 10:00]
Session 3: Basics of SEO – Ways to find customers online [2021-01-08 / kl 10:00]
Session 4: Basics of digital marketing [2020-12-28 / kl 10:00]
Session 5: Reporting and analysing your online marketing efforts and recap of previous sessions [2020-01-18 / kl 10:00].

Intresserad?

Du kan anmäla dig till kursen genom att fylla i det här formuläret så får du ytterligare information. 👇

Kom och anslut dig gratis med ett kort video!

Knivsta företagarförening och Nyföretagarcentrum Knivsta har skapat ett koncept som vi kallar ”Backa Knivsta” för att kunna hjälpa de företagare som hamnar i svårigheter på grund av Covid-19 och dess konsekvenser.

Initiativet backa Knivsta handlar om att skapa en kanal för synlighet och bistå med vägledning. Genom att skapa en portal kan alla hjälpa varandra att sprida budskapet om att vi blir starkare genom att hjälpas åt att stötta våra lokala företag. 
Alla företag kan skicka in sina erbjudanden och företagspresentationer i form av en kort filmsekvens. Det duger med vanlig mobilkamerafilm på cirka 10-15 sekunder. Självklart är det gratis och det kommer att förmedlas via alla sociala medier så länge som det behövs.

Backa Knivsta handlar också om att hjälpa till med kontakter och vägledning. Nyföretagarcentrum Knivsta arbetar med konfidentiell och kostnadsfri rådgivning. Vi har kontakter över hela näringslivet som vi kan ta hjälp av i specifika frågeställningar. Vi har redan haft ett antal företagare som kontaktat oss för vägledning i krisen, så sitt inte och vänta för länge med eventuella frågor. Alla är välkomna oavsett ålder på företag, säger Patrik Ferdinandsson, verksamhetsledare och rådgivare på NyföretagarCentrum Knivsta.

Knivsta Företagarförening försöker att sätta in åtgärder för att hjälpa de lokala företagen och företagarna. Många är väldigt oroliga och har massor av frågor om hur de ska klara krisen. Det är viktigt att ALLA tar hjälp av varandra nu för att rädda vårt näringsliv i Knivsta kommun, säger Lotta Wiström, ordförande i Knivsta Företagarförening.

Så gör du: Skicka in din video!

Information om hur man skicka en film:

1. Du spelar in en max. 15 sekunders selfie-video med din mobiltelefon (i vertikalt alltså högkant format). 
Sedan skicka du filmen per email till “action@marxmedia.se”

2. Om filstorleken är för stor kan du använda dig av gratisversioner av fildelningstjänster som Dropbox, iCloud eller wetransfer.com. 

3. Skicka gärna också en kort text (företagspresentation, 1-2 meningar och/eller en erbjudande).

4. Om du har funderingar eller frågor, skicka gärna ett email till samma e-postadress.

Lycka till!

Scroll to Top