Är du företagare i Knivsta?

Kom och komplettera dina företagsuppgifter gratis!

Ett register är bara så bra som dess innehåll. Så kom och kontakta oss för att få tillgång till dina företagsuppgifter här på BackaKnivsta.

Komplettera er information så som till exempel beskrivning av din verksamhet, dina tjänster / produkter. Lägg in din logga, högupplösta bilder eller varför inte en video om ditt företag. sedan kan du även lägga sökord som hjälper till att du blir hittad på ”Backa Knivsta”.

Välkommen att skicka ett kort E-mail från ditt företags-epost (klicka på gröna knappen här nedan) skriv in dina kontaktuppgifter.
Efter vi har fått och granskat din förfrågan så återkommer vi och skickar dig inloggningsuppgifter till din sida på BackaKnivsta.nu.

Vad är BackaKnivsta?

Knivsta företagarförening och Nyföretagarcentrum Knivsta har skapat ett koncept som vi kallar ”Backa Knivsta” för att främja lokala företag i Knivsta kommun.

Initiativet backa Knivsta handlar om att skapa en kanal för synlighet och göra det lättare för lokala företagare och allmänheten att hitta produkter och tjänster inom Knivsta. Genom att skapa en sökportal som bara söker inom Knivstas gränser, så kan alla hjälpa varandra att sprida budskapet om att vi blir starkare genom att hjälpas åt att utnyttja våra lokala företag. Alla företag kan skicka in sina erbjudanden och företagspresentationer i form av en kort filmsekvens. Det duger med vanlig mobilkamerafilm på cirka 10-15 sekunder. Självklart är det gratis och det kommer att förmedlas via alla sociala medier där KFF & NFC (Nyföretagarcentrum Knivsta) syns.

Backa Knivsta handlar också om att hjälpa varandra till att skapa kontakter och vägledning bland de företag som finns i kommunen.
Så tänk på att lägga in er text som beskriver ert företag på bästa sätt för att nå en så hög träffsäkerhet som möjligt. Exempel. ”Svetsa metall”. ”Matlådor”. ”Fotografering”. osv. Det är ni själva som skriver in era sökbegrepp.

Tillsammans kan vi höja värdet av närproducerade varor och tjänster i Knivsta.

Scroll to Top