Handla lokalt,
sök här !

Handla lokalt, sök här !

Sök med ett enkelt ord eller välj en kategori…

Sök med ett enkelt ord
och/eller välj en kategori

KFF & NFC´s LOKALA SÖKPORTAL

Vi främjar Knivstaföretagare.


Knivstabo


Företagare

Knivsta behöver dig – handla lokalt !

Handla lokalt

Restauranger, Barer, Pizzerior, Butiker, övrigt handel och tjänster i Knivsta behöver dig!

Backa
Knivsta

Backa Knivsta är ett oberoende samarbete helt utan politiska intressen. Inget medlemskap i Företagarföreningen krävs för att synas via Backa Knivsta.

Vi bygger samarbeten över gränser och vi hoppas att Knivstaborna ska stötta sitt lokala näringsliv med att handla på hemmaplan. 

Knivsta Företagarförening försöker att sätta in åtgärder för att synliggöra de lokala företagen.

För att få företag och allmänheten att söka sig inom kommunen så krävs det att alla vet om vad som finns i form av produkter och tjänster inom kommunens gränser.

Handla i Knivsta – Tack!


Sök i Företagarregister nu!


Videohälsningar från Knivstaföretagarna

Vi samlar kraft
för att främja
Knivstaföretagare

Vi samlar här riktad information och vägledning till alla er som driver företag i Knivsta kommun. 

Vi finns där för att hjälpa till och vägleda. Syftet med backa knivsta kampanjen är att skapa mer samarbete mellan företagen inom kommunen för att på så sätt skapa hållbarhet.


Läs mer

Backa Knivsta’s mission:

Backa Knivsta är ett projekt som tagits fram av Nyföretagarcentrum Knivsta i samarbete med Knivsta Företagarförening för att skapa mera samverkan mellan företag och konsumenter inom Knivsta kommun.

Meningen är att företag ska få en utökad kännedom om varandra både vad det gäller produkter såväl som tjänster. Det kan exempelvis vara så att om man råkar ut för en tillfällig nedgång eller uppgång i sin orderingång så kanske man kan hjälpa till på annat håll med sin kapacitet, tjänster eller produkter. 

En söksida (databas) har skapats som har funktionen att visa upp det företag som bäst matchar beskrivningen på det sökord man väljer. Exempelvis om man söker på Metall smide, Altanbygge, Tyger, kontorsutrustning etc. så får man direkt fram de företag som kan hjälpa till inom Knivsta kommun.

Syftet med projektet är att skapa en så hållbar och stabil företagssamverkan som möjligt, det ökar dessutom vår självförsörjningsgrad och skapar gemenskap mellan alla företag.

Konsumenterna vinner på det i längden genom att utbudet av produkter och tjänster blir mera synligt och tillgängligt inom Knivsta. 

Tillsammans blir vi starkare och mera konkurrenskraftiga.

Funktionen är tillgänglig för alla företag oavsett ev. medlemskap i KFF eller NFC Knivsta. Man binder sig inte till något och det är helt gratis att medverka med sitt företag. KFF är administratörer av projektet.

Rulla till toppen